Tudorel Toader anunță că i-a trimis șefului statului trei propuneri de numire în funcția de procuror șef în cadrul DIICOT

Tudorel Toader anunță că i-a trimis șefului statului trei propuneri de numire în funcția de procuror șef în cadrul DIICOT
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 feb 2019

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, anunță că i-a trimis președintelui Klaus Iohannis trei propuneri de numire în funcția de procuror șef în cadrul DIICOT. El i-a propus pe Doru-Gabriel Stoica la Secția de combatere a infracțiunilor de criminalitate organizată și terorism, Bogdan Felician Voicu la Secția de combatere a traficului de droguri și pe Alina Albu la Secția de combatere a criminalității organizate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tudorel Toader a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că a trimis președintelui Klaus Iohannis trei propuneri de numire în funcția de procuror șef, scrie News.ro.

Firmele românești pot accesa mai ușor bani europeni CITEȘTE ȘI Firmele românești pot accesa mai ușor bani europeni

"Am transmis Președintelui României următoarele trei propuneri de numire în funcția de procuror șef: 1. Stoica Doru-Gabriel - procuror șef al Secției de combatere a infracțiunilor de criminalitate organizată și terorism, din cadrul DIICOT; 2. Voicu Bogdan Felician - procuror șef al Secției de combatere a traficului de droguri, din cadrul DIICOT; 3. Albu Alina - procuror șef al Secției de combatere a criminalității organizate, din cadrul DIICOT", a scris Tudorel Toader, marți, pe Facebook.

viewscnt
Afla mai multe despre
tudorel toader
diicot