Uniunea Europeană va întocmi o listă neagră a paradisurilor fiscale, după dezvăluirile din Paradise Papers

Uniunea Europeană va întocmi o listă neagră a paradisurilor fiscale, după dezvăluirile din Paradise Papers
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2017

Miniștrii de Finanțe din Uniunea Europeană vor discuta, marți, întocmirea unei liste negre a paradisurilor fiscale din întreaga lume, au declarat, luni, pentru Reuters, mai mulți oficiali europeni, după dezvăluirile făcute duminică de Consorțiul Internațional al Jurnaliștilor de Investigații sub numele Paradise Papers.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Includerea acestui subiect pe agenda reuniunii miniștrilor de Finanțe a venit după ce ziarul german Süddeutsche Zeitung a obținut peste 13,5 milioane de documente financiare, provenind în special de la o firmă internațională de avocatură cu sediul în Bermude, Appleby, care arată circuitele utilizate de persoane bogate și companiile multinaționale pentru a-și muta fondurile în paradisuri fiscale, scrie Agerpres.

Legea cu scutiri de taxe și TVA pentru cazinouri, hoteluri, restaurante, cluburi sau magazine a trecut de Senat. Suspiciuni de legături cu Belina CITEȘTE ȘI Legea cu scutiri de taxe și TVA pentru cazinouri, hoteluri, restaurante, cluburi sau magazine a trecut de Senat. Suspiciuni de legături cu Belina

Statele membre UE preconizau de mai multe luni să ajungă la un acord cu privire la înființarea unei liste negre a paradisurilor fiscale până la finele acestui an.

viewscnt
Afla mai multe despre
paradise papers