Webinar GRATUIT Raportare SAF-T: Cand ANAF spune că ești mare, dar tu te simți neajutorat

Webinar GRATUIT Raportare SAF-T: Cand ANAF spune că ești mare, dar tu te simți neajutorat
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 28 iun 2022

În contextul noilor reguli de raportare fiscală ANAF, Red Point Software Solutions te invită la Webinarul SAF-T din 7 iulie, ora 14:00, în cadrul căruia specialiștii RPSS vor explica modul în care tehnologia te poate ajuta să implementezi mai rapid și fără bătăi de cap noile norme ANAF privind depunerea fișierului standard de audit (SAFT). Participarea este gratuită!

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

SAP S/4HANA Cloud este un sistem complet de planificare a resurselor companiei (ERP) cu tehnologii inteligente integrate, inclusiv AI, machine learning și funcții analitice avansate. Sistemul ajută companiile să adopte noi modele de business, să gestioneze schimbările în timp real, să coordoneze resursele interne și externe și să utilizeze puterea predictivă a inteligenței artificiale. Beneficiază de integrarea nativă și fără întreruperi a proceselor, de cunoștințele de specialitate și de un model de date in-memory consistent.

Red Point Software Solutions este singura companie antreprenorială 100% românească partener SAP de nivel PLATINUM – o recunoaștere a contribuției la succesul SAP în proiecte noi și a calificării echipei prin investiția pe care RSPP o face în învățare continuă și inovare.

Red Point Software Solutions este, începând cu anul 2019, membru în alianța United VAR’s – alianță de elită a partenerilor SAP Platinum, ce presupune existența a câte un partener în fiecare țară, pe toate continentele, și are ca obiectiv  sprijinirea colaborării acestora în beneficiul clienților finali.

Red Point Software Solutions a fost, de asemenea, premiată consecutiv in ultimii 3 ani cu distincțiile „Digital Transformation Champion of the year”, „SAP S/4 HANA Migration Pioneer”, „SAP Cloud Partner of the Year”. Mai multe informații poți citi pe https://rpss.ro/.

Înființată în 1 aprilie 1972 la Walldorf, Germania, SAP s-a extins rapid în mai multe țări din Europa și din lume, astăzi numărând peste 100.000 de angajați, în peste 150 de locații și deservind aproximativ 440.000 de clienți, pe care îi susține în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală. SAP contribuie la simplificarea proceselor de business și oferă platforma necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile.

77% dintre toate tranzacțiile la nivel global trec printr-un sistem SAP. Compania germană, listată la bursele din Frankfurt și New York, este considerată lider de piață în industria producătoare de software pentru afaceri, oferind o gamă variată de servicii integrate.

viewscnt
Afla mai multe despre
webinar
anaf