Retailerul român de încățăminte Otter Distribution a deschis primul magazin din Praga, sub brandul Tezyo

Retailerul român de încățăminte Otter Distribution a deschis primul magazin din Praga, sub brandul Tezyo
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 11 oct 2017

Grupul de încălțăminte Otter Distribution, controlat de omul de afaceri Filip Schwartz, a inaugurat astăzi primul magazin din Praga, sub brandul Tezyo. Acesta este al doilea magazin al retailerului românesc pe piața din Cehia, fiind deschis în centrul comercial Chodov Center, redeschis astăzi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Primul magazin în afara României al companiei a fost deschis tot în Cehia, în orașul Brno, în luna mai. De atunci, compania a deschis un al doilea magazin peste granițe, în Viena.

Compania țintește să ajungă la 15 magazine pe piața din Cehia, care reprezintă “punctul de plecare” al extinderii internaționale pe care compania o are în plan, potrivit Retailek.

Mall-ul Chodov Center, unde se află noul magazin Tezyo, a fost redeschis astăzi după renovări și extinderi care au înceout în 2015. Centrul comercial reunește 300 de branduri, fiind, din acest punct de vedere, cel mai mare din Cehia, conform MediaGuru.

Grupul Teraplast deschide astăzi fabrica Terasteel Serbia. Este prima fabrică din străinătate inaugurată după 1990, aflată în proprietatea unei firme românești CITEȘTE ȘI Grupul Teraplast deschide astăzi fabrica Terasteel Serbia. Este prima fabrică din străinătate inaugurată după 1990, aflată în proprietatea unei firme românești

Compania Otter Distribution a fost înființată în 1997, având obiect de activitate comercializarea produselor de încaltaminte, marochinarie și accesorii.  

La nivel național, rețeaua Otter Distribution numără în prezent un total de 65 de magazine, sub diferite branduri, ca Otter, Tezyo, Salamander, Clarks sau Aldo.

viewscnt
Afla mai multe despre
otter
tezyo
praga
cegia
retailer
incaltaminte