Apple pregătește o lume 3D și un serviciu video pentru căștile sale de realitate mixtă

Apple pregătește o lume 3D și un serviciu video pentru căștile sale de realitate mixtă
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 nov 2022

Apple pregătește o lume 3D și un serviciu video pentru căștile sale cu realitate mixtă, după cum sugerează anunțurile de angajare publicate recent de companie, relatează Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Viitorul produs major al Apple, căștile de realitate mixtă ddespre care speră că vor duce compania într-o nouă eră de computing, nu va fi disponibil până anul viitor, dar anunțuerile de angajare și schimbările de personal oferă o imagine timpurile despre capabilitățile dispozitivului, scrie News.ro

Studiu: Activitatea utilizatorilor de iPhone este urmărită și când aceștia optează să nu fie urmăriți CITEȘTE ȘI Studiu: Activitatea utilizatorilor de iPhone este urmărită și când aceștia optează să nu fie urmăriți

Prețul căștilor ar putea fi de 2.000-3.000 de dolari, având în vedere că vor fi un produs high-end, dotat cu un cip M2, de nivel Mac, 10 camere plasate în interior și exterior și cu ecrane cu cea mai mare rezoluție incluse vreodată în căști destinate publicului larg.

Dispozitivul va avea un sistem de operare nou, numit realityOS, care va include versiuni de realitate mixtă ale unor aplicații Apple de bază, precum Messages, FaceTime and Maps.

Prima versiune a sistemului de operare, cu nume de cod Oak, este pe cale să fie finalizată la nivel intern, urmând să fie gata pentru noul dispozitiv anul viitor.

Un alt detaliu cheie este posibilul nume, Apple înregistrând mărcile “Reality Pro” și “Reality One”, ceea ce sugerează că Apple va decide între cele două mărci pentru dispozitiv.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
realitate mixtă