Noua interfață Gmail devine obligatorie pentru toți utilizatorii

Noua interfață Gmail devine obligatorie pentru toți utilizatorii
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 nov 2022

După ce, vreme de mai multe luni, noua interfață Gmail a fost opțională, aceasta va fi impusă în curând tuturor utilizatori.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Începând de luna aceasta, noua interfață Gmail devine obligatorie și va fi activată pentru toți utilizatorii serviciului dezvoltat de Google, anunță compania americană printr-o postare pe blogul oficial.

Din februarie, de când a fost lansată, noua interfață pentru Gmail, pe care Google o consideră „integrată”, a fost opțională - utilizatorii au putut opta între a o folosi sau a rămâne la vechea interfață.

Google lansează mai multe facilități dedicate Campionatului Mondial de Fotbal CITEȘTE ȘI Google lansează mai multe facilități dedicate Campionatului Mondial de Fotbal

Interfața nouă este integrată pentru că include elemente de acces și la alte servicii de comunicare ale companiei, precum Meet și Chat. Aceasta transformă Gmail dintr-un simplu client de e-mail într-o suită de produse în stilul Outlook.

Din fericire pentru cei care nu folosesc produsele integrate acum în Gmail, pagina de configurare a serviciului include opțiunile necesare atât pentru dezactivarea Meet, cât și a Google Chat. Cel puțin deocamdată.

Dincolo de integrarea altor servicii Google, neprivită cu ochi buni de unii utilizatori, noua interfață Gmail arată mai bine și mai modern decât cea veche, fără să dea peste cap organizarea cu care utilizatorii sunt obișnuiți.

viewscnt
Afla mai multe despre
gmail
google
chat
meet