Apple pregătește un mod ambiental pentru iPhone

Apple pregătește un mod ambiental pentru iPhone
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 mai 2023

iOS 17 ar putea aduce pentru utilizatorii iPhone-urilor compatibile un mod ambiental, care afișează diverse informații utile în timp ce se încarcă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din această toamnă, smartphone-urile Apple ar putea oferi un mod ambiental cât timp sunt ținute la încărcat. În acest mod ar urma să afișeze informații precum condițiile meteo, următoarele întâlniri și notificări.

Conform Bloomberg, modul ambiental va putea fi folosit cât timp dispozitivul este alimentat de la priză și ținut în orizontal. Cea de-a doua condiție vine, cel mai probabil, din designul ales pentru viitoarea facilitate.

Aplicația ChatGPT, descărcată de peste jumătate de milion de ori în mai puțin de o săptămână CITEȘTE ȘI Aplicația ChatGPT, descărcată de peste jumătate de milion de ori în mai puțin de o săptămână

Modul ambiental va disponibil în cadrul iOS 17, versiune pe care compania americană este așteptată să o lanseze în toamnă.

Pe surse se vehiculează că iOS 17 va include și alte noutăți precum o aplicație de tip jurnal și îmbunătățiri pentru diverse componente, printre care Control Center, Health, Apple Music, Wallet, Find My, sistemul de widget-uri și folderele din cadrul App Library.

Modul ambiental ar urma să fie implementat și pe iPadOS, sistemul de operare folosit de tabletele Apple. Utilitatea acestuia ar fi chiar mai crescută aici, datorită ecranului mai mare, care va face iPad-urile să funcționeze asemenea unor difuzoare smart.

Însă, cum Apple în ultimii ani și-a făcut un obicei din a aduce mai târziu pe iPad noutățile software de la iPhone, este posibil ca modul ambiental să nu fie lansat pe tabletele companiei anul acesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ios