Avuția mondială a înregistrat cea mai mică creștere din ultimii cinci ani

Avuția mondială a înregistrat cea mai mică creștere din ultimii cinci ani
scris 20 iun 2019

Avuția personală mondială a înregistrat o creștere de doar 1,6%, până la 205.900 de miliarde de dolari în 2018, acesta fiind cel mai mic avans din ultimii cinci ani, arată un raport publicat joi de firma de consultanță Boston Consulting Group (BCG), transmite Bloomberg.

Avansul de 1,6% înregistrat în 2018, este mult sub creșterea de 7,5% înregistrată în anul 2017 și sub ritmul mediu anual de creștere de 6,2% înregistrat din 2013 și până în 2017, scrie Agerpres.

Intrarea Facebook pe piața criptomonedelor se lovește de opoziția imediată a Europei. Ministru francez: Libra nu poate și nu trebuie să devină o monedă fiduciară CITEȘTE ȘI Intrarea Facebook pe piața criptomonedelor se lovește de opoziția imediată a Europei. Ministru francez: Libra nu poate și nu trebuie să devină o monedă fiduciară

În plus, dacă se ține cont de revenirea dolarului american și de faptul că valoarea activelor a scăzut în realitate cu 1,6% anul trecut, acestea au șters orice câștig, subliniază Anna Zakrzewski, analist la BCG. 

Numărul milionarilor a continuat să crească în 2018, cu un avans de 2,1% până la 22,1 milioane. Elveția are cea mai mare densitate de milionari în rândul populației adulte, 7,5%, urmată de SUA.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bogatie
milionari