Bloomberg: Musk are în plan să concedieze jumătate din angajații Twitter

Bloomberg: Musk are în plan să concedieze jumătate din angajații Twitter
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 3 nov 2022
Elon Musk intenționează să elimine aproximativ 3.700 de locuri de muncă la Twitter, jumătate din forța de muncă a companiei, cu scopul de a reduce costurile, potrivit unor surse Bloomberg.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Noul proprietar al Twitter intenționează să informeze vineri angajații vizați, au declarat sursele. Musk intenționează, de asemenea, să anuleze politica existentă a companiei de a lucra de oriunde, cerând angajaților rămași să se prezinte la birouri - deși ar putea fi făcute unele excepții.
Musk și o echipă de consilieri analizat o serie de scenarii pentru reducerea locurilor de muncă și alte schimbări de politică la Twitter, adăugând că numărului de angajați afectați de concedieri ar putea fi încă schimbat. Angajații ar urma să primească salarii compensatorii.
 
 
În urma discuțiilor despre concedieri, contabilul șef al Twitter, Robert Kaiden, a părăsit compania, alăturându-se valului de directori care au părăsit recent compania.
 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
musk
twitter
preluare twitter
concedieri twitter