Ford va permite unui număr de 30.000 de angajați să lucreze acasă după pandemie

Ford va permite unui număr de 30.000 de angajați să lucreze acasă după pandemie
scris 18 mar 2021

Constructorul auto american Ford Motor Co. și-a informat angajații că vor putea continua să lucreze de acasă chiar și după ce pandemia se va încheia, astfel că un număr de peste 30.000 dintre angajații Ford vor folosi locurile de muncă de la birou doar dacă vor avea nevoie, transmite Bloomberg.

Directorul de resurse umane de la Ford, Kiersten Robinson, a fost cea care a făcut miercuri anunțul cu prilejul unei reuniuni online cu angajații. Într-o primă fază, măsura se va aplica în America de Nord, scrie Agerpres.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

"Modelul de lucru în regim flexibil" prezentat permite angajaților să aleagă să lucreze de acasă pentru sarcinile de rutină și să vină la birou pentru ședințe și activități de tip team-building. Sistemul va debuta în luna iulie și se va aplica în principal personalului din birouri și nu muncitorilor din uzină.

La fel ca și în cazul altor angajatori, mari și mici, la Ford angajații au ajuns să aprecieze faptul că nu mai trebuie să facă naveta în fiecare zi și pot să lucreze de acasă înconjurați de familie și animalele de companie. Jumătate dintre angajații din întreaga lume lucrează în prezent de acasă, în creștere față de 11% înainte de pandemia de Covid-19, arată un studiu global realizat de firma de resurse umane Willis Towers Watson.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

"Atât cât pot, oamenii vor să lucreze de unde și cum doresc. Companiile își dau seama de acest lucru și spun "dacă putem aranja acest lucru o vom face", a precizat directorul de la Willis Towers Watson, John Bremen.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
pamdemie