Germania investește 86 de miliarde de euro în modernizarea căilor ferate

Germania investește 86 de miliarde de euro în modernizarea căilor ferate
scris 14 ian 2020

Germania a lansat un plan de 86 de miliarde de euro (95 de miliarde de dolari) pentru a moderniza și extinde rețeaua de căi ferate, o decizie menită să facă sectorul transporturilor mai ecologic, transmite Bloomberg.

Planul pe zece ani nu se referă doar la modernizarea căilor ferate, a podurilor și a vagoanelor, ci și la îmbunătățirea capacității și electrificarea mai multor rute pentru a-i convinge pe pasageri să renunțe la mașini și avioane în favoarea trenurilor, scrie Agerpres.

Mesaje între angajații Boeing, înainte de accidentele cu 737 MAX: \ CITEȘTE ȘI Mesaje între angajații Boeing, înainte de accidentele cu 737 MAX: "Avioane proiectate de clovni, verificate de maimuțe"

Guvernul federal va asigura o finanțare de 62 de miliarde de euro, în timp ce compania de căi ferate Deutsche Bahn AG va veni cu 24 de miliarde de euro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
germania
cai ferate