UPDATE Noi sancțiuni împotriva Rusiei: Marea Britanie nu va mai importa petrol rusesc

UPDATE Noi sancțiuni împotriva Rusiei: Marea Britanie nu va mai importa petrol rusesc

Foto dremstime.com

scris 8 mar 2022

Guvernul britanic intenționează să elimine treptat toate importurile de petrol rusesc, potrivit Bloomberg, care citează o persoană la curent cu planurile guvernului.

Vom avea electricitate și gaze? Vom putea să le plătim? Conferința PROFIT NEWS TV "Maratonul energiei" vine cu răspunsurile

Conferința va fi organizată cu sprijinul Enel, Transgaz, E-Distribuție, FPPG, CEO Oltenia și Tinmar Energy

DETALII AICI

UPDATE ora 18:50 Ministrul britanic pentru Afaceri și Energie, Kwasi Kwarteng, a confirmat informațiile.

Măsura - luată de comun acord cu SUA - va fi introdusă treptat pe parcursul anului, a declarat Kwarteng. Interdicția se aplică produselor rafinate, cum ar fi motorina – pe care Marea Britanie o importă în proporție de aproximativ 30% din Rusia.

Interdicția nu se va aplica în cazul importurilor de gaze naturale din Rusia.

Google, pe punctul de a cumpăra firma de securitate cibernetică Mandiant. Achiziția ar urma să fie a doua ca mărime din istoria gigantului CITEȘTE ȘI Google, pe punctul de a cumpăra firma de securitate cibernetică Mandiant. Achiziția ar urma să fie a doua ca mărime din istoria gigantului

Prețurile petrolului cresc cu peste 7% în tranzacțiile de marți. În jurul orei 17:10 (ora României), petrolul Brent era cotat la 132,17 dolari/baril, cu 7,2% peste referința de luni. Petrolul WTI avansa cu 7,3%, la 128,12 dolari/baril.

Președintele american Joe Biden a anunțat că Statele Unite vor interzice toate importurile de gaze naturale și petrol din Rusia cu scopul de a ținti „artera principală a economiei rusești”.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
marea britanie
importuri petrol rusia
sanctiuni rusia
invazie ucraina
preturi petrol