Banca Transilvania și PTP Online lansează în Cluj-Napoca facilitatea de plată cu telefonul în transportul public

Banca Transilvania și PTP Online lansează în Cluj-Napoca facilitatea de plată cu telefonul în transportul public
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 ian 2019

Banca Transilvania (BT) și dezvoltatorul PTP Online au anunțat, joi, că au lansat în Cluj-Napoca facilitatea de plată cu telefonul, prin aplicația 24pay, a biletelor și abonamentelor online pentru transportul cu autobuzul, troleibuzul, tramvaiul și micobuzul, operat de Compania de Transport Public Cluj-Napoca.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

PTP Online este compania care a dezvoltat aplicația 24pay și membră a grupului de firme Ecco Group Development. Facilitatea a fost lansată până acum în alte șase orașe din România – Arad, Brașov, Iași, Râmnicu Vâlcea, Timișoara și Sibiu, scrie News.ro.

Aplicația 24pay poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store, iar ulterior este necesară înrolarea unui card Visa sau Mastercard.

Producătorii auto germani au realizat vânzări record în 2018, dar analiștii se întreabă cât vor mai domina segmentul de lux CITEȘTE ȘI Producătorii auto germani au realizat vânzări record în 2018, dar analiștii se întreabă cât vor mai domina segmentul de lux

Există trei modalități de achiziționare a biletelor și abonamentelor, din mijloacele de transport public sau din stațiile din Cluj-Napoca, potrivit anunțului.

Prima este prin aplicația 24pay, secțiunea Transport public, a doua este prin apropierea telefonului de simbolul NFC de pe afișele 24pay din mijloacele de transport în comun, iar a treia este prin tastarea codului de 4 cifre de pe afișele 24pay din autobuze. Această ultimă opțiune de plată este o premieră față de celelalte 6 orașe în care aplicația 24pay a fost lansată până acum.

În decurs de 9 luni, 24pay a ajuns la peste 70.000 de utilizatori, potrivit companiilor. În medie, zilnic sunt realizate prin intermediul aplicației peste 2.500 de tranzacții prin care sunt cumpărate bilete online pentru transportul în comun, iar plățile pentru achiziționarea biletelor au loc prin soluția de plată cu card oferită de Banca Transilvania.

viewscnt
Afla mai multe despre
banca transilvania
ptp online