Companii

FOTO Lucian Florea, fondatorul Fryday: Depășim 4 milioane porții de cartofi prăjiți și 2 milioane burgeri. Va fi greu să-i duci pe oamenii care mănâncau mușchi de vită sau cine știe ce alte delicatese la amiază la McDonald’s

FOTO Lucian Florea, fondatorul Fryday: Depășim 4 milioane porții de cartofi prăjiți și 2 milioane burgeri. Va fi greu să-i duci pe oamenii care mănâncau mușchi de vită sau cine știe ce alte delicatese la amiază la McDonald’s

31 oct 2024

Fryday, lanț românesc de fast-food fondat de suceveanul Lucian Florea, numără 12 restaurante în momentul de față în orașe precum Oradea, Craiova, Alba Iulia, București, Arad, Timișoara, Iași, Pitești, Galați, Vaslui și Târgu Mureș. Primul restaurant Fryday a fost inaugurat în urmă cu 5 ani, în Suceava.