Fryday, lanț românesc de fast-food fondat de suceveanul Lucian Florea, numără 12 restaurante în momentul de față în orașe precum Oradea, Craiova, Alba Iulia, București, Arad, Timișoara, Iași, Pitești, Galați, Vaslui și Târgu Mureș. Primul restaurant Fryday a fost inaugurat în urmă cu 5 ani, în Suceava.
Mustafa Tiftikçioğlu, CEO Garanti BBVA România, vine la Profit Financial.forum, programat să fie organizat de Profit.ro pe 28 noiembrie.
Lanțul american de restaurante de tip fast-food Popeyes, a cărui intrare în România a fost anunțată în premieră de Profit.ro, vrea să deschidă peste 80 de restaurante până în 2033.
Compania care operează lanțul KFC vizează pe mai departe creșterea, accentul urmând să fie pus pe restaurantele drive-thru. „Poți să fii aproape de comunități”, spune CEO-ul Sphera Călin Ionescu.
Fabrica Stada de la Turda, reprezentând o investiție de peste 70 de milioane de euro, de-abia lansată, va produce anul viitor cel puțin 50 de milioane de cutii de medicamente, a declarat pentru Profit.ro Mihai Fugarevici, directorul general al Stada România.
Acțiunile Meta, proprietarul Facebook și Instagram, au scăzut cu 2% după ce compania a raportat rezultate financiare în al treilea trimestru în care a raportat un număr sub așteptări al numărului persoanelor active zilnice, transmite CNBC.
Fashion Days, unul dintre cei mai mari retaileri online de modă din România, anticipează vânzări de 157 milioane de lei pe perioada evenimentului shopping Black Friday, în creștere cu 15% față de ediția precedentă, transmite Cristina Pîrjol, CEO-ul retailerului.
Rețeaua de simigerii Petru a ajuns la 75 de unități, dintre care 16 sunt în franciză și restul proprii. În următorii doi ani, planurile companiei vizează deschiderea a încă 25 de unități în franciză.
Rețeaua de cafenele-patiserii French Bakery este printre puținele afaceri din HoReCa care se pot lăuda cu o prezență locală de mai bine de două decenii. Deși a trecut prin două crize majore, cea pandemică și cea din 2008-2009, compania a reușit să supraviețuiască într-o piață în care rata de eșec este una semnificativă, rămânând în continuare o afacere de familie.
În vara anului 2021, Profit.ro a anunțat că omul de afaceri Dragoș Petrescu, proprietarul grupului City Grill, a intrat în afacerea Maison de Crepes.