Popeyes deschide un nou restaurant pe piața locală și pregătește extinderea în afara Capitalei

Popeyes deschide un nou restaurant pe piața locală și pregătește extinderea în afara Capitalei
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 oct 2022

Lanțul american de restaurante de tip fast-food Popeyes, a cărui intrare în România a fost anunțată în premieră de Profit.ro, deschide restaurantul cu numărul 4 de pe piața locală,  în Centrul Comercial Drumul Taberelor din capitală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Ce se va întâmpla pe piața de retail din România, cum pot fi atrași mai mulți clienți profitând de ridicarea restricțiilor, cum poți îmbina eficient canalul de vânzare online cu magazinul fizic va fi explicat la PROFIT E-Commerce.

Videoconferința, programată pentru 13 octombrie, este organizată cu sprijinul Alpha Bank, urmând să fie transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV

Popeyes România a deschis până în prezent trei restaurante, în Băneasa Shopping City, Parklake Shopping Center și AFI Cotroceni, toate în București.

VIDEO PROFIT ENERGY.forum - Investițiile în capacități noi să fie stimulate, datoriile - plătite, legislația – predictibilă, iar energia să ajungă mai direct la consumatori. Criza indică toate imperfecțiunile care existau în piață de 12 ani CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT ENERGY.forum - Investițiile în capacități noi să fie stimulate, datoriile - plătite, legislația – predictibilă, iar energia să ajungă mai direct la consumatori. Criza indică toate imperfecțiunile care existau în piață de 12 ani

Din 2023, Popeyes România se va extinde și în alte orașe din țară. 

În octombrie 2021, Profit.ro a anunțat că lanțul american de restaurante de tip fast-food Popeyes se extinde în România, printr-un acord cu Sterling Cruise, și vrea să ajungă la 90 de unități pe piața locală în următorii 10 ani.

Lanțul de restaurante Popeyes a fost înființat în 1972 în New Orleans și cuprinde o rețea de 3.300 de unități la nivel global.

Foto Popeyes

Foto Popeyes

Popeyes este unul dintre restaurantele cu cea mai rapidă creștere din SUA. 
 
Grupul Sterling Cruise operează, în prezent, circa 40 de restaurante în România. Brandurile administrate de grup includ Taksim, Salad Box, Pep & Pepper, Boss Mini Burgers și Resto Aperto.
viewscnt
Afla mai multe despre
popeyes
fast-food