CONFIRMARE FOTO STC Partners, companie lansată de foști manageri Strabag, pregătește Quartier Azuga

CONFIRMARE FOTO STC Partners, companie lansată de foști manageri Strabag, pregătește Quartier Azuga

Adolf Steiner, principalul partener al dezvoltatorului imobiliar STC Partners

scris 4 oct 2022

Dezvoltatorul STC Partners a obținut autorizația de construcție pentru ambele faze ale ansamblului rezidențial Quartier Azuga, proiect rezidențial cu peste 200 de apartamente. Construcția începe în această toamnă, în capitală.

Lawrence Summers, fost secretar al Trezoreriei SUA, președinte al Universității Harvard și economist șef al Băncii Mondiale, cel care a anticipat actuala criză inflaționistă, deschide Gala Profit.ro. Premii speciale, într-un an special

Faza I va porni în luna octombrie 2022 și va fi finalizată în prima jumătate a anului 2024, urmată de faza II în paralel, cu un termen de finalizare al întregului proiect la începutul anului 2025.

EXCLUSIV FOTO Milionarul belgian Jan Van Geet, proprietarul VGP, încheie în România una dintre cele mai mari tranzacții cu teren ale anului CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Milionarul belgian Jan Van Geet, proprietarul VGP, încheie în România una dintre cele mai mari tranzacții cu teren ale anului

Proiectul va fi construit pe un teren al familiei Bosînceanu, care a semnat o promisiune de vânzare-cumpărare a terenului de 1,2 hectare cu firma Quartier Azuga, înființată la începutul anului de Adolf Steiner și Roxana Cristea, ambii manageri cu o experiență de peste 10 ani în cadrul companiei austriece de construcții Strabag, potrivit documentelor obținute și prezentate anterior de Profit.ro. Valoarea tranzacției poate fi estimată la circa 5 milioane de euro pe baza vânzărilor realizate recent în zonă, potrivit aprecierilor Profit.ro.

Roxana Cristea a fost timp de 10 ani responsabilă cu achizițiile și dezvoltarea în cadrul Strabag România, iar Adolf Steiner a fost timp de 13 ani de la project manager până la manager pe zona de sud-est a României în cadrul Strabag, fiind implicat în proiecte imobiliare precum Sky Tower, ParkLake sau The Mark din București. Recent, celor doi li s-a alăturat și Andrei Ștefan, fost investment analyst al dezvoltatorului imobiliar Prime Kapital.

CONFIRMARE FOTO STC Partners, companie lansată de foști manageri Strabag, pregătește Quartier Azuga

Cei doi - Roxana Cristea și Adolf Steiner - sunt co-fondatori și parteneri, alături de Sorin Crețeanu, și în cadrul firmei de construcții CNO Techno Construct, înființată în 2018 și implicată în proiecte precum One Cotroceni Park și Ana Tower.

STC Partners a dezvoltar și Quartier Gramont, proiect boutique situat lângă Palatul Parlamentului, finalizat și vândut integral în 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
stc partners
apartamente