Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a lansat o licitație pentru achiziționarea de servicii în vederea realizării Registrului național al clădirilor, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Contrtactul a fost estimat la 24,9 milioane de lei, fără TVA, pentru 200 zile de la data atribuirii.
Compania Victoria Group, cu acționariat chinez, pregătește dezvoltarea unui ansamblu rezidențial cu 76 de apartamente pe un teren situat în apropierea complexului comercial Dragonul Roșu de lângă București, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.
Celebrul restaurant bucureștean „Doi Cocoși”, amplasat lângă Lacul Străulești, cu o istorie de peste 100 de ani, a fost demolat în totalitate cu buldozere, confirmând informațiile anunțate în mai multe rânduri de Profit.ro.
Impozitele pentru 13 clădiri din sectorul 1 al capitalei, aflate într-o stare avansată de degradare și care pot pune viața oamenilor în pericol, vor fi majorate.
Au început lucrările de demolare a celebrei terase Stuf, de pe plaja din Vama Veche, după ce spațiul pe care funcționa clubul a fost pierdut în instanță de proprietari, acționați în judecată de cel care deține hotelul de lângă club.
Operatorul Hyatt intră pe piața din București cu brandurile Hyatt Place și Hyatt House în ansamblul mixed-use Nusco City, din nordul Capitalei.
Niro Investment a contractat de la CEC Bank un împrumut de 15 milioane de lei pentru finanțarea activității curente.
În 1900, cu un an înainte de moartea sa, Jean Braikoff îi donează casa soției sale, Maria. La două decenii și jumătate distanță, fiii lui, Jean Victor și Teodor, vor vinde casa.
Grupul imobiliar M Core, al cărui principal acționar este magnatul imobiliar britanic Caspar MacDonald-Hall – cu legături strânse cu Familia Regală, a încheiat un acord pentru achiziția tuturor strip mall-urilor pe care investitorul sud-african MAS le deține pe piața românească la un preț de 49 de milioane de euro, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro. Pachetul cuprinde 7 centre comerciale din orașe secundare.
Acționarii Olovina, una dintre cele mai mari fabrici de bere artizanală din România, vor să mute producția dintr-un spațiu închiriat în Voluntari într-un complex de agrement pe care vor să îl construiască pe malul lacului în Moara Vlăsiei, lângă autostradă. Planul companiei este să crească, treptat, capacitatea de producție, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.