Tranzacție: Grupul Zentiva preia operațiunile din Europa Centrală și de Est ale companiei Alvogen, inclusiv din România

Tranzacție: Grupul Zentiva preia operațiunile din Europa Centrală și de Est ale companiei Alvogen, inclusiv din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 oct 2019

Grupul Zentiva a semnat un acord definitiv pentru achiziționarea operațiunilor din Europa Centrală și de Est ale companiei Alvogen.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

CONFIRMARE: Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu a lansat obligațiuni și vine la bursă CITEȘTE ȘI CONFIRMARE: Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu a lansat obligațiuni și vine la bursă

Alvogen ECE comercializează peste 200 de medicamente generice și OTC-uri în mai multe arii terapeutice, constând din branduri recunoscute - Lactacyd, Persen, EuBiotic și multe altele -  cu poziții de lider pe 14 piețe cheie din ECE, precum Rusia, România, Bulgaria, Ungaria, Polonia și piețe din regiunea balcanică.

Această tranzacție reunește două companii importante de pe piața de medicamente generice și OTC-uri din regiunea ECE, care au calități, portofolii de produse, arii de acoperire și culturi complementare. Se preconizează că tranzacția se va încheia în primul trimestru al anului 2020, fiind supusă aprobărilor specifice.

În prima parte a anului 2019, Zentiva a integrat echipele Creo Pharma din Marea Britanie și Solacium Pharma din România în grupul Zentiva. În septembrie, Zentiva a mai anunțat achiziționarea unei unități de producție în Ankleshwar, India. 

viewscnt
Afla mai multe despre
alvogen
zentiva