Peste 45 de ansambluri rezidențiale vor fi lansate la târgul imobiliar tIMOn

Peste 45 de ansambluri rezidențiale vor fi lansate la târgul imobiliar tIMOn
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mai 2017

Circa 45 de ansambluri rezidențiale, cu o valoare de piață de peste 275 milioane euro, vor fi lansate la Târgul Imobiliar Național (tIMOn), care se va desfășura în perioada 25-28 mai, la Arena Națională, au anunțat organizatorii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Dezvoltatorii imobiliari vor lansa cinci faze noi ale ansamblurilor de mari dimensiuni precum : GVI Town fazele 3 si 4, GranVia Park fazele 3 si 4, Onix Pipera, New Point Pipera și Ivonco Pantelimon, care vor avea peste 400 de apartamente fiecare fază, scrie News.ro.

„După ani buni în care dezvoltările au reînceput timid, cu ansambluri de mici dimensiuni, dezvoltatorii reducându-și vizibil riscurile, asistăm astăzi la o adevărată erupție de ansambluri de mari dimensiuni în București . (...) Greșelile trecutului au fost învățate atât de către dezvoltatori, cât și de cumpărători și, deși există posibilitatea de achiziție imobiliară din stadiul de proiect, expunerea este una mult mai mică pentru ambele părți implicate în procesul de achiziție imobiliară” , a declarat directorul tIMOn, Vlad Vlăsceanu.

Primăria face pasul înapoi și renunță temporar la banda unică pentru autobuze, constatând \ CITEȘTE ȘI Primăria face pasul înapoi și renunță temporar la banda unică pentru autobuze, constatând "puncte nevralgice". Ideea va fi reaplicată pe 17 iunie

În cadrul târgului vor mai fi inaugurate 40 de proiecte de dimensiuni mici, cu o valoare de piață de peste 200 milioane euro.

Dezvoltatorul imobiliar Gindi Group împreună cu firma Real-Sol vor lansa două faze ale ansamblului rezidențial GViTown, prin care vor construi 130 de apartamente, cu o investiție de 8 milioane de euro.

Grupul spaniol Gran Via Real Estate investește 13 milioane de euro în faza a doua a proiectului Gran Via Park, după ce a vândut deja integral primele 324 de apartamente.

Dezvoltatorul a început deja construcția celei de-a doua faze, ce însumează 310 locuințe. 

viewscnt
Afla mai multe despre
timon
ansambluri rezidentiale