Compania Națională Aeroporturi București pune la bătaie 7,1 milioane de lei fără TVA pentru amenajare și întreținere a spațiilor verzi

Compania Națională Aeroporturi București pune la bătaie 7,1 milioane de lei fără TVA pentru amenajare și întreținere a spațiilor verzi
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 mar 2023

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) alocă 7,1 milioane lei, fără TVA, pentru amenajare și întreținere de spații verzi, contractul urmând să fie încheiat pe o perioadă de 48 luni, potrivit unui anunț de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

„Este un contract de prestări servicii gândit pe 4 ani pentru amenajare și întreținere a spațiilor verzi dispuse de o parte și de alta a drumurilor de acces către cele 2 terminale (circa 30 ha împărțite în 36 de zone), a spațiilor interioare unde sunt amplasate plante naturale și sera AIHCB (Aeroportul Internațional Henri Coandă București, n.r.) în suprafață de 300 mp (cu aproximativ 1.500 plante naturale de interior de diverse specii)”, precizează anunțul.

Deponenții Silicon Valley Bank vor avea acces la toți banii din conturi. Facilitate de urgență pentru băncile americane CITEȘTE ȘI Deponenții Silicon Valley Bank vor avea acces la toți banii din conturi. Facilitate de urgență pentru băncile americane

Conform sursei citate, contractul va fi atribuit prin licitație deschisă, pe criteriul prețul cel mai scăzut, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 aprilie 2023, ora 15:00, scrie Agerpres.

Contractul este finanțat din fonduri proprii ale CNAB SA și se derulează cu personal propriu de specialitate al companiei.

Compania Națională Aeroporturi București și-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 și asigură coordonarea operațională și managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înființată prin fuziunea societăților care gestionează aeroporturile bucureștene: Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu.

viewscnt
Afla mai multe despre
compania națională aeroporturi bucurești
spatii verzi