AFI Europe îl numește pe Doron Klein în poziția de CEO al AFI Europe Romania în locul lui David Hay, care a demisionat în martie

AFI Europe îl numește pe Doron Klein în poziția de CEO al AFI Europe Romania în locul lui David Hay, care a demisionat în martie

Doron Klein

scris 14 iun 2018

AFI Europe România, companie cu activități în piața imobiliară, prezentă în România din anul 2005, l-a numit pe Doron Klein în funcția de CEO al companiei. Acesta îl înlocuiește pe David Hay, care a ocupat poziția de CEO AFI Europe Romania în ultimii 7 ani.

Originar din Israel, Doron Klein are o experiență de 15 ani pe piața imobiliară din mai multe țări din Europa Centrală și de Est, dar și pe cea din Cehia. El s-a alăturat companiei AFI Europe în 2008, iar din 2011 a ocupat poziția de CEO pentru operațiunile AFI Europe în Cehia, funcție pe care va continua să o ocupe. 

David Hay, care a deținut poziția pentru ultimii 7 ani, s-a alăturat AFI Europe în 2006. Pe lângă rolul de CEO al AFI Europe Romania, David a mai ocupat, în trecut, poziția de CEO pentru regiunea Europa Centrală și de Est, fiind responsabil de operațiunile din Cehia, Polonia, Germania, Ungaria și Letonia.

Tranzacție: MedLife a achiziționat platforma medicală SfatulMedicului.ro, operată de o firmă controlată de unul dintre cei mai mari proprietari de spații stradale, având în spate fondul Broadhurst și pe Andrei Siminel CITEȘTE ȘI Tranzacție: MedLife a achiziționat platforma medicală SfatulMedicului.ro, operată de o firmă controlată de unul dintre cei mai mari proprietari de spații stradale, având în spate fondul Broadhurst și pe Andrei Siminel

În România, Doron Klein va lucra alături de o echipă de peste 130 persoane și va conduce operațiunile companiei, prezentă în mai multe orașe din țară. Dintre toate piețele pe care operează, AFI Europe înregistrează cele mai solide operațiuni și cele mai bune rezultate pe piața din România, dispunând de proprietăți și proiecte care includ centre comerciale, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și mixte, acestea reprezentând o proporție semnificativă a portofoliului de active ale grupului.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este una dintre companiile lider în ceea ce privește dezvoltarea, managementul și investițiile din domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală și de Est din 1997.

Portofoliul AFI Europe include centre comerciale și proprietăți de retail, parcuri de business și dezvoltări rezidențiale de mare amploare și dezvoltări cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria și Letonia.

AFI Europe România, care deține pe piața locală mall-urile AFI din București și din Ploiești, a anunțat că a avut un venit operațional net de peste 51 milioane de euro în 2017, ceea ce reprezintă o creștere de 10,1% față de rezultatele înregistrate în anul 2016.

În prezent, trei proiecte se află în diferite stadii de dezvoltare, precum proiectul mixt AFI Brașov, ce include birouri și mall, prima clădire din proiectul AFI Tech Park din București și primele 200 de apartamente ale complexului rezidențial AFI City.

viewscnt
Afla mai multe despre
afi europe
doron klein
afi europe romania
david hay