David Hay a demisionat din postul de CEO al AFI Europe România, pe care îl ocupa de 7 ani. El preluase șefia AFI România în plină criză

David Hay a demisionat din postul de CEO al AFI Europe România, pe care îl ocupa de 7 ani. El preluase șefia AFI România în plină criză
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mar 2018

David Hay a demisionat din postul de CEO al grupului israelian AFI Europe România, dezvoltatorul mall-urilor AFI de pe piața locală, post pe care îl ocupa de 7 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Acesta a decis să își continue parcursul profesional în afara companiei, ai cărei reprezentanți afirmă că au acceptat cu tristețe decizia.

Grupul asigură că proiectele AFI Europe Romania vor fi derulate în continuare conform planurilor, iar David Hay va asigura interimatul, astfel încât tranziția către noul CEO să fie efectuată cât mai ușor și eficient.

„După 12 ani în care am ocupat diferite funcții în cadrul AFI Europe și alți 7 ani în care am gestionat operațiunile grupului din România, am decis cu inima grea, să trec la următorul pas și să explorez alte oportunități în carieră. Cu respect, doresc să le mulțumesc clienților și partenerilor noștri pentru colaborare. Mulțumiri speciale merg către echipa minunată de la AFI Europe România pentru dedicarea, profesionalismul și sprijinul constant, și managementului întregului grup AFI Europe pentru încrederea și susținerea continuă”, spune David Hay. 

El a preluat conducerea AFI România în 2011, în plină criză financiară, cu impact asupra pieței imobiliare, după ce anterior lucrase în Statele Unite, Nigeria și Cehia.

EXCLUSIV Radu Enache, proprietarul lanțului hotelier Continental, negociază cumpărarea hotelului Golden Tulip Times din București, tranzacție de 5 milioane euro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Radu Enache, proprietarul lanțului hotelier Continental, negociază cumpărarea hotelului Golden Tulip Times din București, tranzacție de 5 milioane euro

Hay a intrat în grupul AFI în martie 2006 ca Business Development Manager, iar în ianuarie 2009 a fost numit CEO al AFI Europe Cehia, dar și Director Regional al grupului, supraveghând operațiunile din Polonia, Germania, Ungaria, Letonia.

Recent, AFI Europe România, care deține pe piața locală mall-urile AFI din București și din Ploiești, a anunțat că a avut un venit operațional net de peste 51 milioane de euro în 2017, ceea ce reprezintă o creștere de 10,1% față de rezultatele înregistrate în anul 2016.

În prezent, trei proiecte se află în diferite stadii de dezvoltare, precum proiectul mixt AFI Brașov, ce include birouri și mall, prima clădire din proiectul AFI Tech Park din București și primele 200 de apartamente ale complexului rezidențial AFI City.

viewscnt
Afla mai multe despre
afi
hay
demisie