Agroalim, compania de distribuție a grupului Smithfield, a închis 14 depozite

Agroalim, compania de distribuție a grupului Smithfield, a închis 14 depozite
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 30 dec 2015

Agroalim Distribution, parte a grupului Smithfield, unul dintre cei mai mari producători și procesatori de carne cu afaceri și în România, a decis, la finalul acestui an, să renunțe la 14 depozite, situate în nouă județe ale țării (Pitești, Baia Mare, Constanța, Iași, Bacău, Brașov, Vaslui, Călărași și Brăila) și în București, și să înființeze alte cinci astfel de unități, pentru a se adapta cât mai bine cerințelor operaționale ale companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În total, compania va rămâne cu 14 puncte de lucru în 12 județe din România.

"Agroalim Distribution a efectuat actualizarea situației punctelor sale de lucru din țară conform cu structura operațională actuală a companiei. Astfel, au fost radiate din evidențele ORC (n.r. Oficiul Registrului Comerțului) punctele de lucru inactive și au fost declarate noi puncte de lucru pentru a răspunde cât mai bine cerințelor operaționale ale companiei", au explicat reprezentanți ai companiei pentru Profit.ro.

Aceste operațiuni nu au presupus fluctuații de personal la nivelul companiei, au mai precizat reprezentanții Agroalim Distribution.

Agroalim Distribution a avut anul trecut o cifră de afaceri de 116,2 milioane de lei (26,17 milioane euro) și o pierdere de 11,8 milioane de lei (2,68 milioane euro). În medie, compania a avut 231 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
smithfield
agroalim distribution
depozite