Combinatul de Ingrășăminte Chimice Năvodari țintește dublarea cotei de piață, după investiții de 1 milion de euro

Combinatul de Ingrășăminte Chimice Năvodari țintește dublarea cotei de piață, după investiții de 1 milion de euro
scris 26 iul 2018

Combinatul de Îngrășăminte Chimice Năvodari (Cich), producător de îngrășăminte pe bază de fosfor, țintește dublarea cotei de piață până la 10%  în următorii ani,  pe fondul creșterii cererii specifice pe piața locală și a investițiilor de peste 1 milion de euro.

Pentru anul în curs, compania și-a propus consolidarea cifrei de afaceri la 100 de milioane de lei, investițiile fiind prioritare.

Combinatul de Îngrășăminte Chimice Năvodari și-a bugetat pentru 2018 o investiție de 1 milion de euro, nivelul fondurilor alocate în ultimii ani depășind astfel 5.000.000 euro. Resursele financiare sunt alocate în principal pentru retehnologizarea instalațiilor de producție și amenajarea unor noi spații de depozitare.

Un startup britanic fondat de un fost analist financiar BNP Paribas și care furnizează restaurantelor soluții pentru a reduce deșeurile a intrat pe piața locală. România risipește mai multă mâncare decât alte țări europene CITEȘTE ȘI Un startup britanic fondat de un fost analist financiar BNP Paribas și care furnizează restaurantelor soluții pentru a reduce deșeurile a intrat pe piața locală. România risipește mai multă mâncare decât alte țări europene

Combinatul de îngrășăminte chimice are 100 de angajati proprii, la care se adaugă alți 150 de colaboratori și oferă produse și consultanță la nivel național. 

Combinatul dispune de o bază de depozitare de 100.000 tone în depozite acoperite și platforme betonate.

viewscnt
Afla mai multe despre
ingrasaminte
navodari
combinat