DN Agrar Group, controlat de familia olandeză de Boer, o nouă tranzacție în România

DN Agrar Group, controlat de familia olandeză de Boer, o nouă tranzacție în România
scris 24 ian 2022

Grupul olandez DN Agrar Group SA, controlat de familia de Boer, cel mai mare furnizor de lapte pentru fabricile din România ale francezilor de la Lactalis, a preluat integral ferma de vaci Apold din județul Alba.

Pentru efectuarea tranzacției, DN Agrar s-a împrumutat cu 13,8 milioane de euro de la ING Bank.

Obiectivul principal după preluarea fermei Apold este de a crește capacitatea de producție de lapte a fermei cu 50%, până la finele acestui an. 

VIDEO PROFIT NEWS TV Marius Motofei, Business Operations & Public Sector Director, Vodafone România: Digitalizarea nu este doar un instrument, ci o strategie. Orchestrarea este cheia pentru a ajunge la succes CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Marius Motofei, Business Operations & Public Sector Director, Vodafone România: Digitalizarea nu este doar un instrument, ci o strategie. Orchestrarea este cheia pentru a ajunge la succes

Recent, DN Agrar Group a preluat integral și compania Lacto Agrar din Alba Iulia.

DN Agrar este un grup de firme care activează în do­menii precum zootehnie, producție agricolă vegetală, prestări servicii în agricultură, logistică, transport, turism și servicii de consultanță pentru afaceri și management.

Alexandrion, cel mai mare producător de băuturi spirtoase din România, caută 100 de manageri: Să fie buni negociatori. Românii pot convinge mai ușor decât oricine CITEȘTE ȘI Alexandrion, cel mai mare producător de băuturi spirtoase din România, caută 100 de manageri: Să fie buni negociatori. Românii pot convinge mai ușor decât oricine

Anul trecut, grupul a atras 24,8 milioane lei de la investitori, printr-un plasament privat. 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
dn agrar group
lapte