FOTO Cel mai înalt turn de locuințe din România, lansat

FOTO Cel mai înalt turn de locuințe din România, lansat
scris 13 ian 2022

Forty Management, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte mixte și regenerare urbană din România, își propune să dezvolte, în București, proiectul rezidențial Central District Royal Suites, cu o valoare de piață estimată la 76 milioane euro.

Proiectat sub forma unui turn înalt de 122 metri, Central District Royal Suites va fi cel mai înalt ansamblu de locuințe din România.

EXCLUSIV Grupul imobiliar Yellow Tree a cumpărat clădirea de birouri Mecano Export-Import din centrul Bucureștiului. Descendenta uneia dintre cele mai mari întreprinderi de comerț exterior cu vagoane de marfă din comunism CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Grupul imobiliar Yellow Tree a cumpărat clădirea de birouri Mecano Export-Import din centrul Bucureștiului. Descendenta uneia dintre cele mai mari întreprinderi de comerț exterior cu vagoane de marfă din comunism

Proiectul va fi amplasat pe un teren de 3.000 metri pătrați, situat lângă Fântâna Miorița și va avea 34 de apartamente.

FOTO Cel mai înalt turn de locuințe din România, lansat

Portofoliul companiei include proiectele Central District Cuza 99, Central District 4 Elemente, Central District Viitorului 134, Central District Lagoon City și Central District Royal Suites, proiecte finalizate și în curs de dezvoltare.

Compania a fost fondată de Lucian Azoiței și Tudor Bădițescu. În prezent, familia Azoiței deține acțiuni în valoare de 88,5% și Tudor Bădițescu, 11,5 %.

FOTO Cel mai înalt turn de locuințe din România, lansat

viewscnt
Afla mai multe despre
forty management
imobiliare
central district royal suites