Domeniile Ostrov: Problema forței de muncă încercăm să o rezolvăm cu forța de muncă din străinătate

Domeniile Ostrov: Problema forței de muncă încercăm să o rezolvăm cu forța de muncă din străinătate
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 iun 2023

Domeniile Ostrov a încheiat 2022 cu o cifră de afaceri de 45 de milioane de lei, ceea ce reprezintă o creștere de 12 procente față de 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

După o producție de 9.000.000 litri de vin în 2022, Domeniile Ostrov mențin ritmul de creștere în primul trimestru din 2023.

Tone de miere blocate la apicultorii hunedoreni, din cauza importurilor din China și Ucraina CITEȘTE ȘI Tone de miere blocate la apicultorii hunedoreni, din cauza importurilor din China și Ucraina

Investițiile masive în tot ce înseamnă Domeniile Ostrov, de la vie la tehnologii de ultimă generație, se ridică la peste 40 de milioane de euro. Compania deține un areal viticol de 1.200 de hectare în județul Constanța, DOC Oltina și IG Terasele Dunării și 200 de hectare viță de vie cu struguri de masă.

Tot mai multe domenii au ca angajați muncitori străini, mai ales cei din zona Asiei. Sunt probleme mari cu forța de muncă în România, de aceea singura soluție este recrutarea angajaților străini, iar această problemă se regăsește și în industria vinului.

”Nici la noi nu a fost încă rezolvată problema forței de muncă, dar încercăm să o rezolvăm cu forța de muncă din străinătate”, declară Aurel Ștefan, director comercial Domeniile Ostrov.

Domeniile Ostrov produce branduri de vin precum Magnum Cuve Rose, Naiada, Legio, Ritual, care sunt vândute atât în HoReCa, cât și în marile lanțuri de hipermarketuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
domeniile ostrov
vin
afaceri