Egiptul a importat 60.000 de tone de grâu din România

Egiptul a importat 60.000 de tone de grâu din România
scris 21 dec 2018

Egiptul, cel mai mare importator mondial de grâu, a cumpărat joi o cantitate de 120.000 de tone de grâu din Ucraina și România, la o licitație organizată de Autoritatea Generală pentru Aprovizionare (GASC) din Egipt, entitatea responsabilă pentru achizițiile strategice de grâu în numele statului egiptean, informează UkrAgroConsult și Reuters.

ULTIMA ORĂ CONFIRMARE Focus Sat a fost vândută, alături de alte trei companii UPC, pentru 180 milioane euro CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ CONFIRMARE Focus Sat a fost vândută, alături de alte trei companii UPC, pentru 180 milioane euro

GASC a cumpărat 60.000 de tone de grâu din Ucraina și 60.000 de tone de grâu din România, continuând dominația grâului de la Marea Neagră, care a reprezentat și la precedentele licitații cea mai mare parte din cantitatea achiziționată de autoritățile de la Cairo scrie Agerpres.
 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
egipt
grau