Fostul președinte al ASF Mișu Negrițoiu a fost numit membru în Consiliul de Administrație al companiei care deține brandul Lăptăria cu Caimac

Fostul președinte al ASF Mișu Negrițoiu a fost numit membru în Consiliul de Administrație al companiei care deține brandul Lăptăria cu Caimac
scris 19 aug 2021

Acționarii Agroserv Măriuța, compania care deține brandul Lăptăria cu Caimac, au decis miercuri alegerea lui Negrițoiu Mișu, fost președinte al Autorității pentru Supraveghere Financiară (ASF), în funcția de membru al Consiliului de Administrație al societății, pentru un mandat de patru ani, începând cu data de 1 ianuarie 2022, arată un document transmis BVB.

De asemenea, acționarii i-au ales pe Nicușor Șerban și Cornel Dănilă în funcția de membri al Consiliului de Administrație al societății, pentru un mandat de 4 (patru) ani, începând cu data de 1 ianuarie 2022.

”Remunerația membrilor Consiliului de Administrație pentru întreaga perioadă a mandatelor care vor începe la data de 1 ianuarie 2022, după cum urmează: 3.000 lei /lună net pentru fiecare membru al Consiliului de Administrație cu excepția președintelui și 3.500 lei/lună net pentru președintele Consiliului de Administrație”, arată documentul.

Vîlceanu: \ CITEȘTE ȘI Vîlceanu: "Inflația nu este la un nivel record și nici nu e 5%. 5% e o estimare a Băncii Naționale". Datele INS îl contrazic: inflație anuală de 5% în iulie

Acțiunile Agroserv Măriuța SA sunt tranzacționate sub simbolul MILK pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB) în urma listării care a avut loc în 21 mai. Anterior listării, compania a derulat un plasament privat prin care a vândut 431.020 acțiuni la un preț de 45 lei/acțiune, atrăgând 19,4 milioane de lei de la investitorii din piața de capital în schimbul a 25% din capitalul social.

Agroserv Măriuța SA a fost înființată în anul 1994 și până în 2018 a avut exclusiv activități agricole, cultură mare (grâu, orz, rapiță, triticale, porumb, lucernă și altele, pe o suprafață de 3.000 ha) și fermă de vaci de lapte (cu peste 2.700 animale). Începând cu anul 2018 a pus în funcțiune o fabrică modernă de lactate și a lansat brandul Lăptăria cu Caimac.

Lăptăria cu Caimac are propria fermă. Fabrica de procesare de ultimă generație, în care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnică de procesare de aproximativ 75 tone de lapte pe zi.

viewscnt
Afla mai multe despre
misu negritoiu
laptaria cu caimac
agroserv mariuta