Raiffeisen Bank anunță că a terminat plafonul Noua Casă, dar vine cu o nouă ofertă standard

Raiffeisen Bank anunță că a terminat plafonul Noua Casă, dar vine cu o nouă ofertă standard
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 19 aug 2021

Raiffeisen Bank oferă credite cu dobândă fixă pe 7 ani de 4,5%, promoție valabilă până pe 5 septembrie. Banca a terminat fondurile alocate în programul Noua Casă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oferta este valabilă pentru debitorii care încasează veniturile în conturi deschise la Raiffeisen Bank. Din anul 8 de credit rata de dobândă este formată din IRCC plus o marjă de 2,6 puncte procentuale.

Valoarea maximă a creditului este de 300.000 de euro, echivalent în lei, pe o perioadă de până la 30 de ani.

Asociația Credere: Raiffeisen Bank ar trebui să restituie bani către 14.000 de debitori. Instanțele au decis că banca a folosit practici comerciale abuzive pentru creditele restructurate CITEȘTE ȘI Asociația Credere: Raiffeisen Bank ar trebui să restituie bani către 14.000 de debitori. Instanțele au decis că banca a folosit practici comerciale abuzive pentru creditele restructurate

Pentru un împrumut pe 279 de luni de 188.500 de lei, rata lunară este 1.091 de lei și suma totală de rambursat este de 307.345 de lei. Oferta fără încasarea veniturilor prin bancă vine cu o dobândă de 5%, în timp ce cea pentru achiziția de locuințe certificate energetic în clasa verde dobânda este de 4,25%.

Spre comparație, BCR oferă împrumuturi (de până în 200.000 de lei) cu dobândă fixă pe 10 ani de 4,58% (după care IRCC + marjă de 2,5 pp) – pentru locuințele certificate verde dobânda este cu 0,1 pp mai mică.

Raiffeisen arată că a înregistrat o creștere a împrumuturilor din oferta standard, adică fără garanții de stat, de 40% la jumătatea anului curent față de aceeași perioadă din 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
raiffeisen bank
credit ipotecar
dobanda fixa