Grup Șerban Holding, parteneriat cu Intersnack România pentru livrarea de cartofi pentru chipsurile Chio

Grup Șerban Holding, parteneriat cu Intersnack România pentru livrarea de cartofi pentru chipsurile Chio
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mai 2023

Grup Șerban Holding a semnat un parteneriat cu Intersnack România privind livrarea de cartofi pentru gama de chipsuri Chio produse în România. Parteneriatul inițial are o valabilitate de trei ani, existând posibilitatea, în termenii acordului, de prelungire automată.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Producția de cartofi pentru industrializare reprezintă unul dintre diferențiatorii Grup Șerban în domeniul agriculturii din România. Prin intermediul acestui parteneriat, vom putea să asigurăm un flux de venituri stabil și predictibil, ceea ce ne va permite să planificăm investițiile viitoare și să continuăm să dezvoltăm afacerea în mod sustenabil”, a declarat Nicolae Șerban, Președintele Consiliului de Administrație al Grup Șerban Holding.

Guvernul alocă bani pentru susținerea producției de cartofi CITEȘTE ȘI Guvernul alocă bani pentru susținerea producției de cartofi

În 2022, compania a cultivat aproximativ 500 de hectare cu astfel de cartofi.

În cadrul parteneriatului cu Intersnack România, Grup Șerban urmează să livreze 5.000 de tone de cartofi în primul an, cu un plan de creștere în următorii ani.

În 2022, Grup Șerban Holding a înregistrat la nivel consolidat o cifră de afaceri de 534,4 milioane de lei, o creștere cu 11% față de 2021, EBITDA de 67,9 milioane de lei, +27% și un profit net de 33,8 milioane de lei, o apreciere cu 10% față de anul 2021.

Acțiunile Grup Șerban Holding sunt listate pe piața AeRO a Bursei de Valori București începând cu data de 28 februarie 2022 și se tranzacționează sub simbolul GSH. În prezent, compania are o capitalizare de piață de aproximativ 300 milioane de lei.

GRAFIC Prețul mediu de vânzare al iPhone-urilor se apropie de 1.000 de dolari CITEȘTE ȘI GRAFIC Prețul mediu de vânzare al iPhone-urilor se apropie de 1.000 de dolari

Grup Șerban Holding este un grup de firme cu capital românesc, care și-a început activitatea în Onești, în 1994. Structura grupului este integrată și are următoarele domenii de activitate: agricultură, comerț cu cereale, plante oleaginoase și legume, creșterea păsărilor, panificație, patiserie-cofetărie, alimentație publică (lanț propriu de magazine – Băcăniile Șerban), distribuție și transport. 

Intersnack deține brandurile Chio, Felix, Nutline și Pom-Bär. 

Compania a demarat producția în România în anul 2003 și deține două unități, la Ghimbav și Otopeni.

viewscnt
Afla mai multe despre
chipsuri chio
grup șerban holding
cartofi