Grupul vasluian Safir, furnizor KFC, a crescut cu 20% numărul angajaților

Grupul vasluian Safir, furnizor KFC, a crescut cu 20% numărul angajaților

George Safir - director general al grupului, Cristina Butnariu - director general adjunct, Iulian Safir - director general adjunct

Profit.ro
Profit.ro
scris 31 oct 2023

Grupul de firme Safir, format din Safir, Nutriva, Sagem și Safi-Star, este unul dintre cei mai importanți angajatori locali din Vaslui, cu un număr de 767 de angajați activi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Rata de creștere a numărului de angajați ai companiei a crescut cu 4% în 2022 față de 2021, iar în 2023 a crescut cu 20% față de 2022, în ciuda condițiilor economice și geo-politice instabile.

VIDEO Zeci de muncitori români se revoltă în fața unui centru de date Microsoft CITEȘTE ȘI VIDEO Zeci de muncitori români se revoltă în fața unui centru de date Microsoft

Distribuția angajaților în cadrul grupului este următoarea: Safir reprezintă 74% din totalul angajaților, Nutriva (furaje) 8%, Sagem (ferme) 17%, iar Safi-Star 1%. Grupul de firme Familia Safir are 68 de angajați asiatici, care reprezintă 8,8% din totalul angajaților.

Compania estimează că în 2023 cifra de afaceri va depăși 79 milioane de euro.

Grupul de firme Safir a avut o cifră de afaceri de 67 milioane de euro în anul financiar 2022, ceea ce reprezintă o creștere de 29% față de rezultatele anului anterior. 

Profit.ro a anunțat în luna februarie că producătorul de carne de pasăre a preluat trei noi ferme, respectiv Simila din Vaslui și Parincea și Tătărăști din Bacău, majorându-și semnificativ capacitatea de producție.

Compania vinde sub brandurile Deliciosul de Vaslui, Răsfăț Românesc și Zdravăn Moldovenesc.

DECIZIE Guvernul a extins LISTA alimentelor cu preț redus și a stabilit limită de adaos la unele alimente de import neprocesate CITEȘTE ȘI DECIZIE Guvernul a extins LISTA alimentelor cu preț redus și a stabilit limită de adaos la unele alimente de import neprocesate

Familia Safir este o afacere de familie cu tradiție antreprenorială din 1945, astăzi fiind și furnizor al lanțului de restaurante KFC și al Scandia Food, producătorul pateurilor și conservelor de carne Bucegi și Scandia Sibiu. Compania dispune și de o flotă auto proprie de vehicule.

viewscnt
Afla mai multe despre
safir
angajati
vaslui