Producători agricoli români își caută piață de desfacere în China

Producători agricoli români își caută piață de desfacere în China
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mai 2019

Un grup de 16 producători agricoli români a plecat în China pentru a căuta noi piețe de desfacere, prezewntând 3 zile, la un târg de profil din Shanghai, produse alimentare proprii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Sub brandul de țară pentru sectorul agroalimentar, „Romania, the Green Garden of Europe”, au expus companiile Agrosemcu, Albrau Prod, Artesans Del Sucre, Cosm-Fan Carmangerie, Croco, Doripesco Prod, Germino, Grande Dolceria, Kalpo, Natural, Monceanu Inocasings, Passage Food, Prutul, Romaqua Group, Scandia Food, Tual Fast Chance 98. 

EXCLUSIV Tranzacțiile cu terenuri agricole s-au prăbușit. Surprinzător, un român a cumpărat pământ de la un străin. HARTA pe județe cu suprafețele controlate de străini CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacțiile cu terenuri agricole s-au prăbușit. Surprinzător, un român a cumpărat pământ de la un străin. HARTA pe județe cu suprafețele controlate de străini

Bugetul alocat târgului de către autoritățile române a fost de 1,3 milioane lei.

În acest an a fost o participare record la târg, în istoria celor 20 de ediții de până acum, cu 4.300 expozanți din 65 de țări, peste 112.000 de vizitatori profesioniști, o suprafață expozițională de 199.000 metri pătrați și 17 hale de prezentare.

viewscnt
Afla mai multe despre
produse agroalimentare
china