Producători agricoli români își caută piață de desfacere în China

Producători agricoli români își caută piață de desfacere în China
scris 16 mai 2019

Un grup de 16 producători agricoli români a plecat în China pentru a căuta noi piețe de desfacere, prezewntând 3 zile, la un târg de profil din Shanghai, produse alimentare proprii.

Sub brandul de țară pentru sectorul agroalimentar, „Romania, the Green Garden of Europe”, au expus companiile Agrosemcu, Albrau Prod, Artesans Del Sucre, Cosm-Fan Carmangerie, Croco, Doripesco Prod, Germino, Grande Dolceria, Kalpo, Natural, Monceanu Inocasings, Passage Food, Prutul, Romaqua Group, Scandia Food, Tual Fast Chance 98. 

EXCLUSIV Tranzacțiile cu terenuri agricole s-au prăbușit. Surprinzător, un român a cumpărat pământ de la un străin. HARTA pe județe cu suprafețele controlate de străini CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacțiile cu terenuri agricole s-au prăbușit. Surprinzător, un român a cumpărat pământ de la un străin. HARTA pe județe cu suprafețele controlate de străini

Bugetul alocat târgului de către autoritățile române a fost de 1,3 milioane lei.

În acest an a fost o participare record la târg, în istoria celor 20 de ediții de până acum, cu 4.300 expozanți din 65 de țări, peste 112.000 de vizitatori profesioniști, o suprafață expozițională de 199.000 metri pătrați și 17 hale de prezentare.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
produse agroalimentare
china