Sold-out la fondurile europene pentru ferme de familie

Sold-out la fondurile europene pentru ferme de familie
Oana Osman
Oana Osman
scris 16 oct 2015

Valoarea totală nerambursabilă a cererilor de finanțare depuse până în prezent pentru sectorul ferme de familie din cadrul Submăsurii "Investiții în exploatații agricole" se apropie de nivelul maxim al valorii publice disponibile pentru această sesiune de depunere, respectiv 20.577.695 euro, informează, vineri, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR). 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale


Valoarea rămasă disponibilă în acest moment pentru sectorul ferme de familie aferentă acestei submăsuri este de 36.500 euro. Așadar, depunerea de proiecte este deschisă pentru proiectele cu o valoare a mai mică decât această sumă, se precizează într-un comunicat al AFIR. 

Pentru celelalte sectoare (zootehnic și zona montană) din cadrul submăsurii 4.1 AFIR primește în continuare cereri de finanțare, sesiunea de depunere fiind deschisă până la 30 octombrie 2015, ora 16.00. 

Depunerea proiectelor continuă în cadrul sesiunii anuale aferente unei componente din cadrul unei submăsuri se oprește înainte de termenul limită, atunci când valoarea publică totală a proiectelor depuse, care au un punctaj estimat (prescoring) mai mare sau egal decât pragul de calitate aferent lunii respective, atinge 120% din nivelul alocării aferente sesiunii anuale a submăsurii respective, conform metodologiei în vigoare. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ferma de familie
fonduri ue
afir