VIDEO Agro TV: Cartofii românești la preț de nimic. ”Prețul este dictat de samsari. Mulți vor renunța la agricultură”

VIDEO Agro TV: Cartofii românești la preț de nimic. ”Prețul este dictat de samsari. Mulți vor renunța la agricultură”
scris 31 ian 2021

Vremuri grele în toate sectoarele agriculturii, iar horticultura nu pare să facă excepție. Fermierii care se ocupă de cultivarea cartofilor spun că prețul la care se vinde recolta este unul foarte mic, care de multe ori nu acoperă nici cheltuielile.

De la afaceri de 50.000 la 4 milioane de euro, prin vânzarea online CITEȘTE ȘI De la afaceri de 50.000 la 4 milioane de euro, prin vânzarea online

Agricultorii nu își mai permit nici să plătească muncitori cu ziua, iar, în acest context, unii susțin că se gândesc chiar să renunțe cu totul.

Soluțiile inteligente de video colaborare: o nouă dimensiune pentru creșterea productivității în mediul de lucru hibrid CITEȘTE ȘI Soluțiile inteligente de video colaborare: o nouă dimensiune pentru creșterea productivității în mediul de lucru hibrid

Prețul este dictat de samsari, spun fermierii, însă nu au o altă variantă pentru a-și vinde produsele, pentru că desfacerea reprezintă o mare problemă, scrie Agro TV.

Lumea clocotește. Ce șanse are programul noului Guvern să fie respectat? CITEȘTE ȘI Lumea clocotește. Ce șanse are programul noului Guvern să fie respectat?

viewscnt
Afla mai multe despre
agro tv
cartofi