Alte trei aeronave F-16 Fighting Falcon sunt preluate astăzi de România

Alte trei aeronave F-16 Fighting Falcon sunt preluate astăzi de România
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 sep 2017

Secretarul de stat pentru politica de apărare și planificare, Mircea Dușa, și șeful Statului Major al Forțelor Aeriene, generalul-locotenent Laurian Anastasof, vor participa miercuri, în Baza Aeriană din Monte Real, Portugalia, la ceremonia de predare-primire a încă trei aeronave, modernizate la standardul F-16 MLU 5.2R.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prin preluarea celor trei aeronave, Forțele Aeriene Române finalizează Faza I de introducere în serviciu a avioanelor multirol F-16 Fighting Falcon, anunță MApN, arată news.ro.

Ceremonia oficială de recepție a celor trei aeronave va avea loc în România, în Baza 86 Aeriană ”Locotenent aviator Gheorghe Mociorniță”, din Fetești, în cursul săptămânii viitoare.

VIDEO&FOTO Exercițiu de apărare împotriva incendiilor la BNR. A fost evacuat tot personalul din sediul central CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Exercițiu de apărare împotriva incendiilor la BNR. A fost evacuat tot personalul din sediul central

Primele șase aeronave din escadrila de 12 avioane multirol incluse în acordul româno-portughez au intrat în dotarea Forțelor Aeriene Române în data de 29 septembrie 2016, iar următoarele trei pe 16 decembrie 2016.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
avioane
aparare