Amazon va crește bugetul alocat în 2018 programelor, în ciuda plecărilor din conducerea serviciului de video la cerere

Amazon va crește bugetul alocat în 2018 programelor, în ciuda plecărilor din conducerea serviciului de video la cerere
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 oct 2017

Amazon va crește bugetul alocat în 2018 programelor, în ciuda plecărilor din conducerea serviciului companiei de video la cerere, din cauza apariției unor acuzații de hărțuire sexuală, informează screendaily.com.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Brian Oslavsky, directorul financiar al companiei, a spus că anul viitor va mări investiția în oferta de materiale video, scrie News.ro.

”Vreau să fie clar: vom investi în video și vom crește această investiție în 2018”, le-a spus el analiștilor, după ce Amazon a lansat raportul de activitate din trimestrul al treilea.

PwC: Companiile cu rată de profit mai mică de 6,25% raportată la cifra de afaceri, vor fi nevoite să plătească un impozit mai mare decât în prezent. CITEȘTE ȘI PwC: Companiile cu rată de profit mai mică de 6,25% raportată la cifra de afaceri, vor fi nevoite să plătească un impozit mai mare decât în prezent.

Olsavsky nu a făcut referire la plecarea lui Roy Price, șeful Amazon Studios și responsabilul de conținut al Amazon Video, în urma unor acuzații de hîrțuire sexuală, și nici plecările ulterioare ale directorilor Morgan Wandell, Joe Lewis și Conrad Riggs.

”Businessul video dă rezultate excelente la cea mai importantă bază de clienți – clienții Prime. Acesta continuă să genereze rate mai bune de stabilire a abonamentelor după perioadele de testare gratuită și de reînnoire a abonamentelor pentru clienții deja existenți”, a explicat el.

Brian Oslavsky a mai spus că Amazon înregistrează o creștere a angajamentului de la an la an în ceea ce privește serviciul video, precizând că membrii Prime care urmăresc materialele video petrec mai mult timp folosind și alte servicii ale Amazon.

Oslavsky a explicat că Amazon analizează tendințele de vizualizare și vânzare pentru a ”înțelege ce materiale video rezonează cu membrii Prime și pentru a face ajustările necesare”.

”Abia așteptăm să lansăm multe proiecte noi interesante la finalul acestui an și în anul viitor”, a adăugat el.

Veniturile Amazon au crescut la 43,7 miliarde de dolari în ultimele trei luni, cu 34% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut. Venitul net a fost de 256 de milioane de dolari în cel de-al treilea trimestru, în creștere față de cel înregistrat în aceeași perioadă a anului trecut, de 252 de milioane de dolari.

Roy Price, șeful Amazon Studios și responsabilul de conținut al Amazon Video, a fost suspendat pe 12 octombrie din cauză că ar fi făcut comentarii obscene la adresa unui producător TV. Responsabilitățile sale la Amazon Studios au fost preluate în regim de interimar de Albert Cheng.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
video