Antreprenor de Gilău: cum a ajuns un clujean să vanda online mochetă în toată țara

Antreprenor de Gilău: cum a ajuns un clujean să vanda online mochetă în toată țara
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 2 aug 2019

A început ca ucenic în restaurantul fratelui său. Așa a prins gustul afacerilor, a cunoscut diverse persoane și a învățat să profite de oportunitățile care i-au ieșit în cale. În urmă cu 20 de ani, Cristian Chereji intra astfel în contact cu un distribuitor de mochetă adusă din Occident, care avea nevoie de un magazin de desfacere în zonă. Așa a apărut magazinul de mochetă din Gilău, iar afacerea s-a dezvoltat rapid, ținând cont că la vremea respectivă nu prea avea concurență, iar cererea era destul de mare. Curând, casa în care își desfășura activitatea devenea prea mică, iar nevoia de extindere devenea tot mai evidentă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Nu spațiul fizic a fost cel care a salvat situația, ci cel virtual. Când nu avea de lucru, Cristian naviga pe internet, al cărui potential l-a intuit rapid. De ce să ne limităm la un magazin în Gilău, când pe internet poți găsi tot ce dorești, la un click distanță? Era la începutul anilor 2000 când apărea site-ul www.mochetagilau.ro.

„La început era doar o singură pagină, care cuprindea o carte de vizită, iar informația cea mai importantă era un număr de telefon. Numărul nostru de telefon. Văzând care sunt reacțiile clienților, am înțeles că site-ul reprezintă o șansă reală de dezvoltare. În urmă cu aproximativ cinci ani, am luat decizia să realizăm un magazin online, un site de pe care poți să cumperi în mod efectiv. Însă am vândut ani de zile cu mochetagilau.ro”, spune  Cristian Chereji.

Antreprenor de Gilău: cum a ajuns un clujean să vanda online mochetă în toată țara

Între timp, așa cum era de așteptat, afacerea a explodat, iar acum magazinul său online face livrări în toată țara: “Avem un magazin online www.mochetacovoare.ro specializat in vanzarea mochetei din rola (mocheta de casa, de evenimente, de exterior, profesionala sau pentru copii), covoarelor si serviciilor auxiliare acestora (taiat, festonat si montaj) la preturi accesibile”.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
antreprenor
mocheta
cristian chereji