Asociația Business Services Leaders a ales noul Consiliu Director

Asociația Business Services Leaders a ales noul Consiliu Director

Ciprian Dan

Profit.ro
Profit.ro
scris 11 apr 2023

Asociația Business Services Leaders (ABSL) l-a reales în funcția de președinte pe Ciprian Dan, Director Wipro Technologies Timișoara. În cadrul consiliului director al asociației au intrat doi noi reprezentanți - Nicoleta Apetrei, Chief of Staff pentru CEO și Deputy CEO pentru Societe Generale Global Solution Center, și Anca Fotache, Director General al Centrului de Excelență Booking Holdings în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform statutului, la fiecare doi ani au loc alegeri în cadrul Adunării Generale a ABSL.

CONFIRMARE Tranzacție surpriză - Unul dintre cei mai mari producători de haine din Israel, abia intrat în România, cumpără afacerea celebrei companii românești Adesgo CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Tranzacție surpriză - Unul dintre cei mai mari producători de haine din Israel, abia intrat în România, cumpără afacerea celebrei companii românești Adesgo

Ciprian Dan se află la conducerea ABSL în calitate de Președinte al Consiliului Director de trei ani și a primit un nou mandat pentru perioada 2023-2025. Lucrează de aproximativ 20 de ani în industria serviciilor pentru afaceri și în prezent conduce  Wipro Technologies Timișoara, având o echipa de aproximativ 500 de angajați.

Nicoleta Apetrei ocupă poziția de Chief of Staff pentru CEO și Deputy CEO în cadrul Societe Generale Global Solution Center (România, Maroc și India) și are o experiență de 15 ani în industria de business services. În actualul rol Nicoleta este responsabilă de setarea și implementarea strategiei companiei, menținerea și îmbunătățirea relației cu partenerii acesteia, monitorizarea performanței de business și actionează ca „global sponsor” pentru diverse programe strategice.

Anca Fotache, Director General al Centrului de Excelență al Booking Holdings România, are o experiență de 20 ani în operațiuni, relații cu clienții, managementul proiectelor și al portofoliilor, dar și în coordonarea de programe strategice.

Ceilalți membrii ai bordului ABSL sunt:
• Cătălin Iorgulescu - General Manager Deloitte Shared Service Center
• Ecaterina Ion – General Manager la Hewlett Packard Enterprise Operations Center & HR Leader în Ungaria, Slovacia, Bulgaria și România
• Bogdan Pelinescu – Director General Luxoft Central Europa Centrala si de Vest
• Francesca Postolache – Partner la PwC România
• Adrian Baron, EMEA ITSM Lead la Stefanini Romania
• Cătălina Crișan – Head of Operations, UniCredit Bank Austria Branch Romania

Sectorul serviciilor de business a cunoscut o creștere importantă de-a lungul timpului, de la o pondere de aproximativ 1,8% în PIB, în 2008, la 3,2% în 2011 și 5,4% în 2020.

Cu toate că ultimii trei ani au fost foarte provocatori, numărul angajaților din industrie a crescut constant, peste 180.000 de angajați lucrând în prezent în acest domeniu.

Asociația Business Service Leaders în România (ABSL) este cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul de business services, adunând în componența sa peste 80 de companii care își desfășoară activitatea în domenii precum Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Information Technology Outsourcing (ITO), Research and Development (R&D).

viewscnt
Afla mai multe despre
business services leaders
ciprian dan