Asociația Producătorilor de Medicamente Generice din România numește un nou Director Executiv

Asociația Producătorilor de Medicamente Generice din România numește un nou Director Executiv
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2019

Asociația Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR), organism reprezentativ al companiilor producătoare de medicamente generice din România, anunță numirea Valentinei Băicuianu în poziția de Director Executiv al Asociației.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Valentina Băicuianu are o experiență de peste 20 de ani în Comunicare și Public Affairs, lucrând pentru companii multinaționale din industrii precum, băuturi răcoritoare, tutun și produse farmaceutice. Ea este absolventă a Facultății de Drept din București și a unui masterat în Comunicare și Public Affairs la Londra.

Acționarii Zentiva România, chemați cu bani de acasă. Vin și americanii. Propunere pentru majorarea capitalului social cu 30 milioane lei CITEȘTE ȘI Acționarii Zentiva România, chemați cu bani de acasă. Vin și americanii. Propunere pentru majorarea capitalului social cu 30 milioane lei

Obiectivul numărul unu al APMGR continuă să fie modificarea taxei clawback, total injustă, nesustenabilă și nepredictibilă pentru producătorii de medicamente generice din România. 

APMGR reprezintă principalele companii producătoare de medicamente generice din România: Accord Healthcare, Amring Pharmaceuticals, Alvogen, Dr. Reddy’s, Egis, Fresenius Kabi, Gedeon Richter, Krka, Magistra CC, Medochemie, Mylan, Sandoz, Stada, Teva, Zentiva.

viewscnt
Afla mai multe despre
apmg
valentina baicuianu