Asociația Societăților Financiare din România (ALB) are un nou secretar general

Asociația Societăților Financiare din România (ALB) are un nou secretar general

Nina Puiu

scris 19 iun 2018

Nina Puiu este noul secretar general al Asociației Societăților Financiare din România (ALB), cea mai importantă asociație profesională reprezentând industriile de leasing financiar și credit de consum, după expirarea mandatului Melaniei Hăncilă. 

Nina Puiu are o experiență de circa 20 de ani în industria serviciilor financiar bancare, din care aproape jumătate în cadrul Raiffeisen Leasing, unde a ocupat pe rând funcțiile de Director Financiar si Director General Adjunct. Începând cu august 2013, Nina Puiu a fost numită Membru Neexecutiv Independent al Consiliului de Administrație în cadrul Băncii de Export - Import a României EximBank S.A. 

Google elimină opțiunea de comandare directă a unui Uber din Google Maps CITEȘTE ȘI Google elimină opțiunea de comandare directă a unui Uber din Google Maps

Melania Hăncilă va continua să colaboreze cu ALB ȋn calitate de consultant și pe proiectele speciale ale ALB.   

ALB România a fost fondată în 2004, având ca principale atribuții reprezentarea intereselor industriilor de leasing și credit de consum și dezvoltarea unui cadru legislativ stabil și echilibrat care să susțină dezvoltarea pe termen lung a finanțărilor non-bancare. Membrii ALB acordă aproximativ 90% din totalul creditării nebancare din România.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
alb
nina puiu