A fost desemnat câștigătorul ultimului lot al A7. UMB ia tot

 A fost desemnat câștigătorul ultimului lot al A7. UMB ia tot
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 dec 2022

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunță că a fost desemnat câștigătorul ultimului lot al A7 (Autostrada Moldova), finanțat prin PNRR, de același constructor român care a câștigat și celelalte 2 loturi ale secțiunii Bacău-Pașcani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”A fost desemnat câștigătorul ultimului lot al A7 (Autostrada Moldova), finanțat prin PNRR! Lotul 3 (Mircești-Pașcani) a fost adjudecat de același constructor român care a câștigat și celelalte 2 loturi ale secțiunii Bacău-Pașcani”, precizează ministrul.

DECIZIE Un sistem digital, cu peste o mie de radare, va urmări încălcarea regulilor de circulație, valabilitatea înmatriculărilor și rovignetei. Procesul-verbal - transmis electronic șoferilor CITEȘTE ȘI DECIZIE Un sistem digital, cu peste o mie de radare, va urmări încălcarea regulilor de circulație, valabilitatea înmatriculărilor și rovignetei. Procesul-verbal - transmis electronic șoferilor

Astfel, constructorul român UMB, deținut de familia omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, a fost declarat câștigător și pe al treilea și ultimul lot de pe autostrada „Moldovei” A7 sectorul Bacău - Pașcani, după ce fusese declarat învingător și pe primele două loturi. 

El arată că, pentru finalizarea lucrărilor pe cei 28 de km, constructorul are la dispoziție 30 de luni. Contractul are o valoare de 1,76 miliarde de lei (fără TVA), scrie News.ro.

”Pe traseul acestui lot vor fi construite inclusiv 38 de poduri și pasaje. Procedura de semnare a contractului poate fi demarată după 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestații. În acest moment toate cele 13 loturi finanțate prin PNRR ale Autostrăzii Moldova (A7), cu o lungime totală de 320 de km, au constructori desemnați”, afirmă ministrul Transporturilor.

Contractele pentru construcția a 7 loturi au fost deja semnate, iar 4 loturi sunt în construcție, mai arată Sorin Grindeanu. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul transporturilor
sorin grindeanu