Coloane de mașini de kilometri pe Valea Prahovei. Rute alternative

Coloane de mașini de kilometri pe Valea Prahovei. Rute alternative
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 dec 2022

Centrul Infotrafic anunță că traficul rutier este intens pe DN 1 Ploiești - Brașov, în stațiunea Comarnic, unde pe sensul de mers către Brașov este formată o coloană de autovehicule în mișcare de aproximativ doi kilometri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Pe același sens de mers se circulă îngreunat și în stațiunea Bușteni, unde coloana de vehicule este de un kilometru, scrie Agerpres.

Waze va avertiza utilizatorii legat de drumurile cu accidente frecvente CITEȘTE ȘI Waze va avertiza utilizatorii legat de drumurile cu accidente frecvente

Se mai circulă în condiții de aglomerație și între stațiunile Predeal și Bușteni, pe sensul de coborâre Brașov către Ploiești, fiind formată coloană de autovehicule care se deplasează cu viteză redusă, de circa cinci kilometri.

"Ne așteptăm ca valorile de trafic să crească în perioada următoare, motiv pentru care le recomandăm conducătorilor auto să acorde atenție tuturor manevrelor pe care le efectuează, să păstreze o distanță corespunzătoare în mers, care să le permită să frâneze în condiții de siguranță, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri care sunt prezenți la fața locului pentru fluidizare, să dea dovadă de respect față de ceilalți participanți la trafic și să nu se angajeze în depășirea coloanelor formate", transmit polițiștii rutieri.

Rute alternative recomandate:

- DN 1A Brașov - Cheia - Ploiești;

- DN 73 Râșnov - Bran - Câmpulung - Pitești;

- DN 73 Râșnov - Câmpulung - DN 72A - Târgoviște;

- DN 71 Sinaia - Târgoviște - București.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București - Pitești, A2 București - Constanța, A3 București - Ploiești și DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu (Valea Oltului), circulația se desfășoară normal. 

viewscnt
Afla mai multe despre
trafic
valea prahovei