A fost lansată licitația pentru finalizarea centurii orașului Târgu Mureș

A fost lansată licitația pentru finalizarea centurii orașului Târgu Mureș
scris 17 iul 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat, miercuri, că a fost postat în sistemul electronic de achiziții publice (SICAP) anunțul de participare pentru procedura de atribuire a contractului de 47 milioane euro, fără TVA, pentru centura orașului Târgu Mureș.

Data limită pentru depunerea ofertelor este septembrie 2019, potrivit CNAIR.

Pe varianta de ocolire Târgu-Mureș, în lungime de 11,643 km, vor fi realizate 8 poduri/ pasaje/ viaducte și 2 intersecții giratorii, scrie News.ro.

Renault anunță un joint-venture cu Jiangling, partener Ford, pentru a produce vehicule electrice în China CITEȘTE ȘI Renault anunță un joint-venture cu Jiangling, partener Ford, pentru a produce vehicule electrice în China

Această centură va asigura legătura Sighișoara – Târgu Mureș – Reghin, pentru a reduce volumul traficului ce traversează municipiul Târgu-Mureș în direcția sud – nord.

După finalizarea lucrărilor, accesul pe această variantă se va face din DN13 pe relația Brașov - Sighișoara - Târgu Mureș, km 155 și din DN15 pe relația Reghin - Târgu Mureș - Turda, km 84.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
târgu mureș
centura