A început ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în Capitală. Zonele vizate

A început ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în Capitală. Zonele vizate
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 aug 2019

Poliția Locală a ridicat luni mai multe autovehicule staționate neregulamentar în zona Pieței Unirii, în apropierea Sălii Palatului sau care blocau intrarea în unitățile de primiri urgențe ale Spitalelor Floreasca și Grigore Alexandrescu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

"De astăzi, echipajele Poliției Locale a Municipiului București au început identificarea cazurilor de conducători auto care, ignorând semnificația indicatoarelor rutiere, blochează căile de acces ale mijloacelor de transport în comun, împiedică intrarea ambulanțelor în unitățile de primiri urgențe ale spitalelor, îngreunează traficul sau pun în pericol siguranța trecătorilor. Acțiunea a avut ca rezultat, în primele ore de la debut, îndepărtarea a șapte autoturisme care fuseseră parcate în două stații de autobuz din zona Pieței Unirii, pe trecerile de pietoni ori la intrarea în unitățile de primiri urgențe ale Spitalelor Floreasca sau Grigore Alexandrescu. Totodată, au mai fost ridicate alte autoturisme în apropierea Sălii Palatului acolo unde mai mulți conducători auto își parcaseră mașinile blocând circulația mijloacelor autobuzelor STB", a informat municipalitatea, arată Agerpres.

Anterior a fost anunțat că mașinile parcate neregulamentar pe principalele artere ale Capitalei vor fi ridicate începând de astăzi, iar șoferii vor plăti cel puțin 500 de lei pentru a-și recupera autovehiculele. Avocatul Poporului a cerut prefectului de București să atace în contencios hotărârea Consiliului General pe această temă, arătând că ridicarea acestor autoturisme nu poate fi dispusă de către polițiștii locali, ci numai de polițiștii rutieri. În replică, primarul general Gabriela Firea a spus că „Instituția Avocatul Poporului tinde să devină avocatul nesimțirii”.

viewscnt
Afla mai multe despre
masini parcate neregulamentar
politia locala