FOTO Oficial - Tesla intră în România

FOTO Oficial - Tesla intră în România
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 26 aug 2019

Producătorul de mașini electrice Tesla a anunțat extinderea în Europa Centrală și de Est, inclusiv în România, românii putând plasa de acum comenzi pe site-ul companiei. 

Urmărește-ne și pe Google News

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Românii vor putea astfel comanda online, conform datelor analizate de Profit.ro, oricare dintre cele modele Tesla: Model S, Model X și Model 3.

Pe lângă România, comenzile online vor fi disponibile în alte trei state din regiune: Polonia, Ungaria și Slovenia.

VIDEO Un automobil Tesla Model 3 a luat foc la Moscova, după ce a lovit un vehicul de tractare pe autostradă CITEȘTE ȘI VIDEO Un automobil Tesla Model 3 a luat foc la Moscova, după ce a lovit un vehicul de tractare pe autostradă

În afara de Polonia, Tesla nu are centre service în aceste țări, dar plănuiește deja deschiderea unuia în Budapesta. Având în vedere că Tesla nu are o reprezentanță în România, automobilele comandate online trebuie ridicate din alte țări. În prezent, Tesla nu are nici stații de încărcare în România, dar este posibil ca astfel de stații să fie deschise până când vor începe livrările oficiale (cel mai apropiat termen de livrare este 2020).

În iunie, șeful companiei, directorul general Elon Musk, anunța că Tesla își va extinde rețeaua de stații de încărcare rapidă Supercharger în Europa de Est “probabil” până la începutul anului viitor.

În martie, producătorul auto american a indicat că vrea să ajungă la o acoperire de 99% în Europa până la finele anului, pentru România fiind pregătite trei stații de încărcare Supercharger, în București, Craiova și Brăila.

Comenzile pentru automobile Tesla sunt deja disonibile în majoritatea Europei, dar rămân și o serie de piețe auto de dimensiuni mici unde Tesla nu are vânzări directe sau servicii de service - în special în Europa de Est.

FOTO Oficial - Tesla intră în România

 

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
tesla romania
model 3 romania
comenzi tesla
comenzi model 3 romania
supercharger elon mush