Acțiunile Tesla cad. Constructorul auto a livrat mai puțin decât și-a propus

Acțiunile Tesla cad. Constructorul auto a livrat mai puțin decât și-a propus
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 oct 2023

Acțiunile Tesla au scăzut astăzi cu aproape 2,5%, producătorul auto livrând sub estimările pieței în trimestrul al treilea al acestui an.

Urmărește-ne și pe Google News

Mai multe opriri ale producției în unele fabrici au ținut constructorul pe loc, arată Reuters.

 Drumul expres Oradea-Arad a primit acordul de mediu. Vor fi construite 75 de pasaje supraterane și poduri peste cursuri de apă și intersecții cu alte drumuri CITEȘTE ȘI Drumul expres Oradea-Arad a primit acordul de mediu. Vor fi construite 75 de pasaje supraterane și poduri peste cursuri de apă și intersecții cu alte drumuri

Acțiunile Tesla au deschis în scădere și au pierdut 2,4% din valoare, producătorul de vehicule electrice anunțând că a livrat 435.059 de vehicule în al treilea trimestru al acestui an, adică între iulie și septembrie. Este o scădere cu aproape 7% față de trimestrul precedent, arată Digi 24.

Tesla susține, însă, că obiectivul său de a livra 1,8 milioane de vehicule în acest an a rămas neschimbat. Această scădere vine după o creștere constantă, întinsă pe parcursul a cinci trimestre.

Nicușor Dan anunță că a fost desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea documentației drumului Radial 10 care va face legătura între orașul Măgurele și București CITEȘTE ȘI Nicușor Dan anunță că a fost desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea documentației drumului Radial 10 care va face legătura între orașul Măgurele și București

Unii analiști cred că actualizările de soft la unele fabrici au ținut pe loc producția în al treilea trimestru, dar ultimul trimestru ar putea aduce o revenire. Asta va permite Tesla să-și reîmprospăteze gama cu modele care ar putea concura mai bine cu ofertele rivalilor americani precum Ford și BYD din China.

În al treilea trimestru, Tesla a oferit reduceri pentru modelele sale premium S și Model X cuprinse între 14% și 21% pe piețele din China și Statele Unite. De asemenea, a scăzut și prețurile pentru Model 3 și Model Y cu aproximativ 5.000 de dolari în Statele Unite.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
masini