Aeroporturi București: 16 curse aeriene au întârzieri de până la o oră pe aeroportul Otopeni

Aeroporturi București: 16 curse aeriene au întârzieri de până la o oră pe aeroportul Otopeni
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 feb 2018

În cursul dimineții, 16 curse aeriene au înregistrat întîrzieri de până la 30-40 de minute și, punctual, de până la 60 de minute pe aeroportul Otopeni, generate de necesitatea degivrării aeronavelor înainte de decolare și/sau de handlingul la sol îngreunat de condițiile meteo, a anunțat miercuri Compania Națională Aeroporturi București (CNAB). De asemenea, nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condițiilor meteo.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă, conform programului de zbor”, informează compania.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru a se asigura operarea în condiții de siguranță, spun oficialii CNAB, potrivit News.ro.

Aston Martin se află în căutarea unui partener care să susțină industrial dezvoltarea companiei CITEȘTE ȘI Aston Martin se află în căutarea unui partener care să susțină industrial dezvoltarea companiei

Informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de internet a companiei, www.bucharestairports.ro.

De asemenea, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu din Constanța a anunțat miercuri dimineața că este deschis permanent operării aeronavelor în condiții de iarnă.

”Se lucrează în permanență cu utilajele de deszăpezire (freze, lame)”, arată un comunicat al companiei din Constanța.

Până la data de 31 martie, în cadrul Aeroportului Mihail Kogălniceanu funcționează ”Comandamentul operativ de iarnă, constituit pentru asigurarea bunei funcționări a aeroportului pe perioada de iarnă”.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroporturi bucuresti
curse
intarzieri