Aglomerație la ieșire din țară în punctele vamale din vestul țării. Timpul de așteaptare, până la două ore

Aglomerație la ieșire din țară în punctele vamale din vestul țării. Timpul de așteaptare, până la două ore
scris 21 aug 2021

Punctele de trecere a frontierei din zona de vest a țării sunt aglomerate, sâmbătă după-amiază, timpul de așteptare pentru autoturismele care ies din țară ajungând la două ore la Petea și Urziceni și la o oră și jumătate la Nădlac II.

Conform datelor furnizate de Poliția de Frontieră, sâmbătă pe sensul de ieșire la punctul de trecere Petea, unde sunt șase artere deschise, și la punctul de trecere Urziceni, unde sunt deschise trei artere pentru autoturisme, timpul de așteptare este de 120 de minute.

La Nădlac II, unde se iese din țară pe 10 artere, autoturismele așteaptă o oră și jumătate, în timp ce la Nădlac timpul de așteptare pentru autoturisme la ieșirea din țară este de o oră.

Dacia va avea, pentru prima dată în istorie, un motor de 1.8 litri, pe SUV-ul Duster CITEȘTE ȘI Dacia va avea, pentru prima dată în istorie, un motor de 1.8 litri, pe SUV-ul Duster

La intrarea în țară s-au format cozi de autoturisme la unele dintre punctele de trecere de pe granița cu Bulgaria. Astfel, la Negru Vodă timpul de așteptare pentru autoturismele care intră în țară este de 100 de minute, iar la Calafat se așteaptă o oră, în timp ce la Giurgiu timpul de așteptare la intrarea în țară pentru autoturisme este de 40 de minute, iar la Vama Veche de jumătate de oră.

viewscnt
Afla mai multe despre
vama
agloneratie