Airbus avertizează că în lipsa unui acord pentru Brexit compania va fi nevoită să ia decizii dificile referitoare la investiții

Airbus avertizează că în lipsa unui acord pentru Brexit compania va fi nevoită să ia decizii dificile referitoare la investiții
scris 18 feb 2019

Airbus a avertizat duminică că în lipsa unui acord referitor la Brexit între Marea Britanie și Uniunea Europeană compania va fi nevoită ”să ia decizii dificile” referitoare la investiții, adăugând că a cheltuit deja zeci de milioane de euro pentru a se pregăti, transmite Reuters.

Nu este posibilă o gestionare a lipsei unui acord, ar fi o catastrofă pentru noi”, a declarat vicepreședintele Airbus, Katherine Bennett, la BBC, scrie News.ro.

”Va trebui să luăm unele decizii dificile dacă nu va fi un acord (...)va trebui să analizăm investițiile viitoare”, a afirmat Bennett.

Vânzările de automobile din Europa scad pentru a 5-a lună consecutiv CITEȘTE ȘI Vânzările de automobile din Europa scad pentru a 5-a lună consecutiv

Ea a mai spus că Airbus a cheltuit deja ”zeci de milioane de euro” pentru a se pregăti pentru Brexit, făcând de exemplu stocuri de componente și asigurând securitatea sistemelor informatice.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
airbus
brexit